IVECO EUROCARGO 140E18

UNUTIL-1889
05.03.2024, 17:27
23.05.2024, 11:00
23.05.2024, 11:30
Hover on image to enlarge
Licitația va începe în
Pret pornire : 13,812.00 Lei
Pas licitatie : 500.00 Lei
Garanție participare : 6,906.00 Lei
Participanți: 1

Pentru a putea participa la licitatii este necesara inscrierea pe site si aprobarea din partea practicianului.
Str. General H.M. Berthelot nr. 84, parter, spațiul B, Sector 1, București, 10

https://business-recovery.ro

Documente

Regulament vanzare (2024.03.01_tm_-_Regulament_vânzare_auto_-_Lactate_Natura.pdf_s.pdf, 385 Kb) [Descărcare]

Info

Judet:
Dambovita
An fabricatie:
2007
Bunul se poate viziona:

Proprietar

Denumire proprietar:
Lactate Natura SA
CUI:
912465
ONRC:
J15/376/1991

Descriere

Societatea Lactate Natura S.A. vinde la licitație publică organizată pe site-ul UNPIR, autoturismul IVECO EUROCARGO 140E18 din anul 2007, cu număr de înmatriculare DB 34 NAT și număr de identificare: ZCFA1JD0202511389, kilometraj aproximativ: 1.122.000. Autoutilitara nu este înmatriculată.

Următoarea licitație va avea loc la data de 23.05.2024, ora 11:00, iar persoanele interesate sunt rugate să transmită ofertele de cumpărare pe adresa de e-mail [email protected], cu minim 2 zile înainte de data stabilită pentru licitație, respectiv cel mai târziu în ziua de marți a săptămânii în care este stabilită licitația

Pasul de licitație va fi de 500 lei.

Dacă bunul nu va fi valorificat în cadrul primei licitații, se vor organiza licitații consecutive, săptămânale, în fiecare zi de joi, ora 11:00. Prețul de pornire pentru fiecare licitație va fi cel menționat în anunțul de vânzare publicat pe site-ul UNPIR. 

Licitația publică va fi organizată prin intermediul platformei UNPIR de licitații publice online.

Pentru relații suplimentare, inclusiv Regulamentul de vânzare și condițiile de înscriere la licitație, puteți consulta pagina de internet: https://www.business-recovery.ro/vanzari/  sau adresa de e-mail: [email protected].

Termen de plată diferență:
10
Mențiuni privind adjudecarea activului:
Bunurile care fac obiectul licitației se vor vinde pe principiul ”văzut-plăcut”, „unde sunt, în starea în care sunt”, adjudecatarii având posibilitatea să se informeze pe deplin cu privire la starea și funcționalitatea acestora prin vizionare anterior licitației, fără vreo răspundere din partea Organizatorului sau Vânzătorului pentru eventuale vicii ascunse sau cu privire la orice probleme funcționale sau limitări în utilizare, legale sau de fapt.
Mențiuni cu privire la TVA:
Se plătește TVA.
Mențiuni privind neplata prețului:
Adjudecatarul care nu a plătit în termen prețul nu i se restituie garanția de participare, aceasta revenind Proprietarului bunurilor cu titlu de daune pentru nerespectarea obligațiilor asumate de către adjudecatar.
Mențiuni privind vânzarea bunului:
Conform prevederilor legale aplicabile în materie.
Mențiuni privind returnarea garanției de participare la licitație:
Adjudecatarului nu i se restituie garanția de participare, aceasta fiind reținută cu titlu de plată parțială. Ofertanților care nu au adjudecat, li se restituie garanția de participare în contul din care au făcut plata garanției.
Mențiuni privind procedura ulterioară desfășurării licitației:
După efectuarea plății integrale a prețului, bunurile vor fi predate adjudecatarului, în termen  de maxim 15 zile calendaristice. Adjudecatarul va suporta toate costurile ocazionate de transferul dreptului de proprietate: ridicare bunuri, preluare, taxe, înmatriculare, ș.a.m.d.
Mențiuni privind momentul transferului dreptului de proprietate:
După efectuarea plății integrale a prețului, bunurile vor fi predate în termen  de maxim 15 zile calendaristice. Predarea bunurilor se va face pe bază de proces verbal.
Alte mențiuni:
În ziua și la ora programată pentru licitație, participanții au obligația să se conecteze la platforma UNPIR și să acceseze link-ul comunicat de către Organizator.