FEROZA AUTOTURISM FIAT - MM03REG

UNIMU-1745
17.11.2023, 15:13
Hover on image to enlarge
in stoc
828.00 Lei
Licitatia nu a fost programata
str. Septimiu Albini, 115, Cluj-Napoca, 14

www.ddgi.ro

Descriere

REGELE MAROCANILOR S.R.L., prin lichidator judiciar DDG Insolvency I.P.U.R.L.organizează licitaţie publică online pe site-ul www.licitatii-unpir.ro, cu preț în urcare, pentru vânzarea individuală a bunului mobil constând în FEROZA AUTOTURISM FIAT- MM03REG - nefuncțional.

Prețul de pornire al bunului este 828 lei, la care se va adăuga TVA.

Pentru înscrierea la licitația online, persoanele interesate vor lua legătura cu lichidatorul judiciar, cu cel puțin 2 zile înainte de data licitației la numarul de telefon 0763-478 619.

În caz de adjudecare, lichidatorul judiciar va emite factură fiscală pentru contravaloarea bunului adjudecat.

Pasul de licitație este de 5% din prețul de pornire.

 Caietul de sarcini în vederea participării la licitație, poate fi achiziționat de la sediul lichidatorului judiciar, sau online, acesta cuprinzând regulamentul de participare la licitație, pentru prețul de 500 lei + TVA.

 Garanția de participare la licitație va fi în cuantum de 10% din prețul de pornire. Aceasta împreună cu documentația de înscriere la licitație vor trebui depuse cu cel puțin 24 de ore anterior datei licitației la sediul lichidatorului judiciar. Garanția de participare la licitație va fi dedusă din prețul bunurilor pentru care participantul a fost declarat adjudecatar și va fi restituită persoanelor care nu au fost declarate adjudecatari.

 Termenul de plată al prețului va fi de 3 zile lucrătoare de la momentul adjudecării. În cazul în care nu se va achita și restul de preț, adjudecatarul va pierde avansul achitat cu titlu de garanție și nu va mai putea participa la următoarele licitații care se vor organiza.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0763-478 619.