LAPTOP-HP ProBook 440 G7

UNOIT-1994
25.04.2024, 16:45
27.06.2024, 12:00
27.06.2024, 12:30
Hover on image to enlarge
Licitația va începe în
Pret pornire : 934.76 Lei
Pas licitatie : 100.00 Lei
Garanție participare : 186.95 Lei
Participanți: 0

Pentru a putea participa la licitatii este necesara inscrierea pe site si aprobarea din partea practicianului.
Str. General H.M. Berthelot nr. 84, parter, spațiul B, Sector 1, București, 10

https://business-recovery.ro

Documente

Regulament de vânzare (2024.04.25_cp_-_Regulament_de_vanzare_nr._2_-_ROREC.pdf, 1,168 Kb) [Descărcare]

Info

Judet:
Bucuresti
Bunul se poate viziona:

Proprietar

Denumire proprietar:
Asociația Română pentru Reciclare ROREC - în lichidare
CUI:
22318081
Dosar insolvență:
44169/299/2021

Descriere

Business Recovery BD&A SPRL, în calitate de lichidator al Asociației Române pentru Reciclare – ROREC vinde la licitație publică Laptop – HP ProBook.

Prețul minim de vânzare la următoarea licitație pentru bunul: Laptop – HP ProBook 440 G7 este de 934.76 lei, plus TVA.

Următoarea licitație va avea loc la data de 27.06.2024, ora 12.00, iar persoanele interesate sunt rugate să transmită ofertele de cumpărare pe adresa de e-mail [email protected], cu minim 2 zile înainte de data stabilită pentru licitație.

Dacă bunurile nu vor fi valorificate în cadrul primei licitații, lichidatorul va organiza licitații săptămânal, în fiecare zi de joi, ora 12.00. Licitația publică va fi organizată prin intermediul platformei UNPIR de licitații publice online.

Pentru relații suplimentare, inclusiv Regulamentul de vânzare și condițiile de înscriere la licitație, puteți consulta pagina de internet a lichidatorului: https://www.business-recovery.ro/vanzari/  sau adresa de e-mail: [email protected].

Termen de plată diferență:
10
Mențiuni privind adjudecarea activului:
Bunurile care fac obiectul licitației se vor vinde pe principiul ”văzut-plăcut”, „unde sunt, în starea în care sunt”, adjudecatarii având posibilitatea să se informeze pe deplin cu privire la starea și funcționalitatea acestora prin vizionare anterior licitației, fără vreo răspundere din partea lichidatorului sau debitoarei pentru eventuale vicii ascunse sau cu privire la orice probleme funcționale sau limitări în utilizare, legale sau de fapt.
Mențiuni cu privire la TVA:
Se plătește TVA
Mențiuni privind neplata prețului:
Neplata prețului în termenul stabilit conduce la anularea licitației, cu pierderea garanției de participare la licitație.
Mențiuni privind vânzarea bunului:
Bunul se dobândeste liber de orice sarcini, precum privilegii, ipoteci, gajuri sau drepturi de retenție, sechestre de orice fel.
Mențiuni privind returnarea garanției de participare la licitație:
Adjudecatarului nu i se restituie garanția de participare, aceasta fiind reținută cu titlu de plată parțială. Ofertanților care nu au adjudecat, li se restituie garanția de participare în contul din care au făcut plata garanției.
Mențiuni privind procedura ulterioară desfășurării licitației:
După efectuarea plății integrale a prețului, bunurile vor fi predate adjudecatarului, în termen  de maxim 10 zile calendaristice. Adjudecatarul va suporta toate costurile ocazionate de transferul dreptului de proprietate: ridicare bunuri, preluare, ș.a.m.d.
Mențiuni privind momentul transferului dreptului de proprietate:
După efectuarea plății integrale a prețului, bunurile vor fi predate în termen  de maxim 10 zile calendaristice. Predarea bunurilor se va face pe bază de proces verbal.
Alte mențiuni:
În ziua și la ora programată pentru licitație, participanții au obligația să se conecteze la platforma UNPIR și să acceseze link-ul comunicat de către Organizator.